Willkommen bei Amanvida
Mein Konto Anmelden
Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

 • Heute vor 13 Uhr bestellt? Morgen geliefert!
 • Kostenlose Versand ab 59,95€(D) 100€ (A)
 • KOSTENLOSEN Rücksendung
 • Trust-Pilot Bewertung 9,3!
Kokosöl

Kokosöl

AMANVIDA | AMANPRANA, Kokosöl, biologisch und Fair Trade.

7 Artikel

pro Seite
In absteigender Reihenfolge
 • Cocoslove - Premium Kokosöl
  ✔ Preisgünstiges Kokosöl
  ✔ Subtile Kokosgeschmack
  ✔ Gesunde Ernährung in Griffweite
  ✔ Die perfekte Alternative zur Margarine
  ✔ Passt...
  19,95 €
  weitere Infos >

7 Artikel

pro Seite
In absteigender Reihenfolge

Kokosolie

Waarom Amanprana kokosolie kopen bij Amanvida, de officiële Amanprana webshop?

Kokosolie kopen bij Amanvida heeft heel wat voordelen. We zijn niet alleen een biologische, ethische en duurzame webwinkel die aan een eerlijke prijs biologische producten van de beste kwaliteit aanbiedt, maar we zijn ook de officiële webshop van Amanprana, de eerste Europese producent van biologische extra vierge kokosolie.

Als officiële Amanprana webshop kunnen we vers afgevulde producten onmiddellijk versturen en betrouwbare, duidelijke productinformatie garanderen. Jouw kokosolie is bijgevolg van topkwaliteit en heeft een langere houdbaarheid. Hoe kokosolie gebruiken? Waarom biologische kokosolie gebruiken? zijn vragen die we als directe leverancier van Amanprana dan ook met veel trots correct kunnen beantwoorden.

Hoe kokosolie gebruiken in de keuken?

In de keuken past kokosolie in elk gerecht dat om een vetstof vraagt, en meer. Want het is niet alleen antibacterieel, schimmelwerend en licht verteerbaar, maar je wordt er ook niet dik van. Bij het ontbijt kan je het smeren op brood, mengen onder yoghurt of ontbijtgranen, toevoegen aan je smoothie, gebruiken in de pan. Voor je lunch of diner kan je met kokosolie wokken, een saladedressing bereiden, frietjes frituren*. En ook in je dessertrecepten kan je perfect kokos olie gebruiken als vervanger voor boter of olie.

Kokosolie van Amanprana is pure, ongeraffineerde, biologische kokosolie en fair trade!

De extra vierge biologische kokosolie van Amanprana is afkomstig van fair trade kokosproducenten, die behoren tot het eigen fair trade charter van Amanprana. Amanprana heeft een eigen fair trade kokosproject gestart om nóg duurzamer, nóg ethischer en nóg socialer te werk te kunnen gaan.

Amanprana kokosolie is van topkwaliteit door de unieke bereidingswijze. Om de extra vierge kokosolie te bereiden worden de kokosnoten vrijwel onmiddellijk na de oogst gepeld, vermalen en in droogkasten op lage temperaturen te drogen gelegd. De gedroogde kokosrasp wordt vervolgens koud geperst tot extra vierge kokosolie. Onbewerkt, ongeraffineerd! Alle van nature aanwezige voedingswaarden en troeven zijn erin bewaard.

Oliemengelingen met kokosolie van Amanprana – Smaken deze oliën naar kokosnoot?

De smaak van kokosnoot proef je enkel bij koud gebruik van kokosolie. Zodra kokosolie vloeibaar wordt door verhitting, verdwijnt de typerende smaak van kokosnoot en krijgt kokosolie een eigen, zachte smaak. In de unieke oliemengelingen proef je een rijke olijfolie.

Voor meer informatie over kokosolie kan je terecht op de officiële Amanprana website: www.noble-house.tk. Vind je hier geen antwoord op je vragen over kokosolie, dan helpt Amanvida je met veel plezier verder.

*De Amanprana oliënmengelingen mogen niet gebruikt worden om te frituren. Kokovita is wel geschikt om mee te frituren, maar bevat minder heilzame voedingsstoffen dan de extra vierge, biologische kokosolie van Amanprana door de ontgeuring.