Willkommen bei Amanvida
Mein Konto Anmelden
Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

 • Heute vor 13 Uhr bestellt? Morgen geliefert!
 • Kostenlose Versand ab 59,95€(D) 100€ (A)
 • 15 Tagen “Nicht zufrieden-Geld zurück“ Garantie
 • Trust-Pilot Bewertung 9,3!
Dr. Bronner

Dr. Bronner

√ Die meistverkaufte natürliche Seifenmarke in Nordamerika √150 Jahre Erfahrung und Tradition √ Vollständig biologisch abbaubar und auf pflanzlicher Basis
Hergestellt aus Fair Trade zertifizierten und biologischen Ölen √ Vielseitig einsetzbar √ Keine synthetischen Schaumbildner, Verdickungsmittel oder Konservierungsstoffe √ 
100% recycelte Verpackungsmaterialien √ Unsere Bio- und Fair Trade zertifizierten Inhaltsstoffe beziehen wir von Fair Trade Partnern aus der ganzen Welt!

8 Artikel

pro Seite
In absteigender Reihenfolge
 • Körperlotion Bio
  - Jojoba-Öl hydratiert die trockene Haut ohne fettig zu erscheinen.
  - Kokosnussöl fördert die Aufnahme.
  - Hanf- und Avocadoöle halten Ihre Haut glatt und gesch...
  weitere Infos >
 • Körperbalsam
  Bei besonders trockener, schuppiger oder gerissener Haut - besonders im Winter - stellen diese Balsame die Haut wieder her und verleihen ihr erneut Feuchtigkeit, ohne fettig zu sein.
  weitere Infos >
 • Bronner lipbalsem bio
  Diese biologischen Lippenbalsam auf Basis von biologischem Bienenwachs bieten einen Schutz gegen die Elemente, mit biologischen Jojoba-, Avocado- und Hanfölen für beso...
  weitere Infos >

8 Artikel

pro Seite
In absteigender Reihenfolge

Dr. Bronner

Dr. Bronner, al meer dan 150 jaar producent van superieure natuurlijke zeep

Wist je dat Dr. Bronner al meer dan 150 jaar ervaring heeft in het maken van plantaardige zepen? In 1858 is de familie Bronner ermee gestart in Duitsland en in 1948 heeft Emmanuel Bronner het merk “Dr. Bronner” naar de V.S. gebracht. Hij heeft daar de natuurlijke, multifunctionele vloeibare zeep geïntroduceerd, samen met de boodschap dat we verder moeten kijken dan elkaars verschillen en samen voor de planeet zorg moeten dragen. Hij verwoordde het als “All-One”, zoals nog steeds op elk Dr. Bronner product staat.

Momenteel staat de vijfde generatie Bronner – zijn twee kleinzonen – aan het bewind van Dr. Bronner. Net zoals hun grootvader geloven zij in de boodschap “All-One”, maar verder hopen ze met hun zeep- en verzorgingsproducten het belang van zelfrespect, respect voor elkaar en respect voor de aarde te onderstrepen.

Dr. Bronner gebruikt alleen natuurlijke, biologische ingrediënten en gerecycleerde flesjes en papierverpakkingen. Fair Trade is van groot belang, ook op eigen bodem. Bij Dr. Bronner gelden unieke beleidslijnen voor het personeel en om Fair Trade in het buitenland te garanderen, startte Dr. Bronner er eigen projecten.

Waarom Amanvida Dr. Bronner zo erg leuk vindt

Redenen genoeg om Dr. Bronner aan te prijzen. Hierboven halen we er al enkele belangrijke aan, maar verder vindt Amanvida het schitterend dat de Dr. Bronner producten de huid hydrateren zonder vet te zijn en de huid effectief reinigen zonder agressief te zijn, en dat Dr. Bronner zich inzet tegen GMO producten en ‘fake’ biologische producten.

Amanvida vindt het ook fantastisch dat de Dr. Bronner producten geschikt zijn voor alles en iedereen. Alles? Inderdaad. De zepen en voornamelijk de vloeibare zepen van Dr. Bronner kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Als douchegel, als algemeen poetsmiddel, als afwasmiddel, als biologische pesticide … het is volledig biologisch afbreekbaar! Goed voor jou, goed voor de natuur. Hoe multifunctioneel de andere producten zijn, lees je op de productpagina’s.

En geschikt voor iedereen? Inderdaad. De zepen kunnen door iedereen gebruikt worden, dankzij de natuurlijke ingrediënten. Niets synthetisch, niets chemisch! Uitsluitend plantaardige oliën en essentiële oliën (voor de geuren) worden gebruikt, zodat ook de meest gevoelige huidtypes voor Dr. Bronner kunnen kiezen. Twijfelaars met een extreem gevoelige huid opteren best voor de geurloze “baby-mild” variant: enkel biologische jojoba-, hennep-, kokos- en avocado-olie, zonder essentiële olie.

In de V.S. is Dr. Bronner het populairste natuurlijke zeepmerk op de markt. Zo zou het zelfs het favoriete zeepmerk zijn van artiesten als Lady gaga, Gwyneth Paltrow, Eminem, Sandra Bullock en Ziggy Marley en anderen.