This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message
Vegetable Collagen powder - Anti-Aging - 113 g

Vegetable Collagen powder - Anti-Aging - 113 g

EUPHORIA - Liefdes  Elixir - 118ml

Dream - Bright dream Elixir - 118ml

Euphoria - Love Elixier - 118ml

Anima Mundi

✔ Afrodisiacum
✔ Stimuleert de liefde
✔ Feel good tonic
✔ Pure ingrediënten

€25.95
Out of stock
SKU
ANMA/EUPH
Product Description Additional Information reviews

Stimulerend liefdeselixer om samen met je beminde te pieken

Euphoria van Anima Mundi is een voortreffelijk elixir op basis van planten en bloemen waarvan bekend is dat het gelukzalige, sexuele energie in lichaam en geest opwekt. Door sterke afrodisiacum bestanddelen, stimuleert deze liefdes tonic het hart en de bloedcirculatie, met name rond de erogene zones. Een bijzonder elixer die kalme helderheid in je hoofd handhaaft, terwijl je hele lichaam steeds warmer, wakkerder en levendiger aanvoelt! Een heerlijke feel good tonic om samen te ontdekken met je geliefde, of om jezelf vreugdevol mee te plezieren.

Aphrodisiac  | Eros | liefde?

Welke eigenschappen worden toegeschreven aan de verschillende ingrediënten?

Catuaba, afkomstig uit het Braziliaans Amazonegebied, is daar befaamd als afrodisiacum en natuurlijke rustgever. Catuabine A, B en C in catuaba zouden hiervoor verantwoordelijk zijn.
Damiaanblad, ook wel Mexicaans liefdeskruid genoemd, heeft een boostend effect op lichaam en geest. De belangrijkste werkzame stoffen zijn cafeïne-achtige alkaloïden. 
Muira Puama komt van nature voor in het Amazonegebied en wordt ook wel ‘potentiehout’ genoemd. Het is een neuro-seksueel tonicum, omdat het de seksuele beleving ondersteunt.
Yohimbe, afkomstig van de schors van de Afrikaanse yohimbeboom, is wereldwijd befaamd als afrodisiacum, omdat het de bloedvaten verwijdt ter hoogte van de geslachtsorganen. 
Gojibessen en hibiscus zijn beiden rijk aan antioxidanten, waardoor ze het immuunsysteem ondersteunen en het verouderingsproces vertragen.
Bloemblaadjes van de roos worden in China gebruikt om de vitale energie 'Qi' te reguleren en de bloedcirculatie te versterken.
Jasmijn, met name de bloemen en de etherische olie, heeft een intense en voor de meeste mensen heerlijke geur, waardoor het als afrodisiacum ingezet word.
Schisandra is een adaptogeen en tonicum: ze ondersteunt het aanpassingsvermogen aan met name stress situaties en ondersteunt in het algemeen lichaam en geest.

Hoe wordt dit liefdes elixer gemaakt?

Een team van herboristen in een bio-dynamisch laboratorium in New york City bereidt alle Anima Mundi producten voor u. Alle gebruikte ingrediënten zijn deels wild geplukt in de ongerepte natuur van Costa Rica en deels 100% biologisch verbouwd door kleine, lokale boeren. Anima Mundi werkt rechtstreeks met hen samen op basis van vertrouwen.
Anima Mundi is opgericht om een pure en geneeskrachtige vorm van zorg aan te bieden en tevens om het behoud van inheemse gronden en lokale economieën te ondersteunen. Pure ingrediënten van lokale boeren, met veel liefde en zorg verwerkt door de herboristen in NYC

Bekijk ook eens het volledige assortiment van de Anima Mundi Elixers:
Anima Mundi Elixer Dream
Anima Mundi Elixer Curam

More Information
SKU ANMA/EUPH
Price €25.95
Weight 0.1180
Brand Anima Mundi
Content 118ml
Gluten free No
Fairtrade No
Raw No
Vegan No
Use

Toepassing: 1-2 theelepel per portie. Delen voor speciale momenten, of gebruik dagelijks als een Joy tonic. Kan toegevoegd worden aan sappen/smoothies/cocktail.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.


Ingredients

hibiscus*, catuaba^, damiaanblad*, muira puama*, yohimbe^, gojibessen*, rozenblad*, Schisandra-bessen*, nacht bloeiende jasmijn* Andere ingrediënten: Gezuiverd Water, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker Spirit 20%
*Biologisch/ ^wildgeplukt Allergenen informatie: Niet de aanbevolen dosis overschrijden.

Tips N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Euphoria - Love Elixier - 118ml
Your Rating