This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Naan, pita or sprouted bread? Discover our assortment of organic bread

Naan, pita and sprouted bread

Biologisch brood van TerraSana: veelzijdige Pita, Naan en kiembrood

Brood, daar zit wat in! Letterlijk, want de bio pitabroodjes van TerraSana zijn bij uitstek geschikt om te vullen met heerlijke groenten, delicatessen en smaakmakers. Rijk van smaak en na het roosteren knapperig van structuur. Ook lekker met tzatziki, hummus of pesto.

Naan - Indiaas brood: lekker om curries mee 'op te vegen'

Naan is een luchtig platbrood met Indiase roots dat in de klassieke Indiase keuken vaak wordt gebruikt om andere gerechten, zoals curries mee op te scheppen of op te vegen. In de Mediterrane keuken wordt naan vaak geserveerd als voor- of bijgerecht, met de heerlijkste dipsauzen, spreads en delicatessen. Lekker, puur én binnen enkele minuten op tafel.

Gekiemd speltbrood: voedzaam als gezond ontbijt, voor het sporten of erna...

Dit biologische oerbrood, dat ook wel Essenenbrood wordt genoemd, bevat enkel spelt en water en is gistvrij. Kiembrood wordt gemaakt door speltkorrels 2-3 dagen te kiemen en vervolgens op een lage temperatuur te bakken (110°C-130°C). Zo blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden, is het stevig van structuur en tegelijk licht verteerbaar.

Al het brood van TerraSana is bio, vegan, zonder toegevoegde suikers en onnodige ingrediënten

Van de pita, naan en spelt kiembrood kun je onbezorgd genieten, want ze is vrij van suiker en andere onnodige ingrediënten. 100% natuurlijk en biologisch. Inspiratie nodig voor biologisch broodbeleg of tips voor een gezonde brooddoos? Ontdek hier de gezondste, lekkerste confituren, notenpasta's en Zeemansboter.

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
Loading ...Load More ...
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction