Bienvenue à AmanVida
Mon compte Connexion
Panier

Votre panier est vide.

  • Commandé avant 13h ? Livraison demain !
  • Livraison gratuite à p. 59,95€ (B) 100€ (F)
  • Retour GRATUIT !
  • Appréciation de nos client avec 9.3 !
Sucre de fleur de coco

Sucre de fleur de coco

AMANPRANA | AMANVIDA | Le sucre de fleur de coco d'Amanprana. 

"Consommer le sucre de fleur de coco est un façon de résoudre la pauvreté sur terre. Le jus de noix de coco peut être transformé en sucre, aussi doux que du miel... La popultaion locale peut aisément transformer ce nectar en sucre de fleur de coco. C'est le contrepoison à la misère. "

12 article(s)

par page
Par ordre décroissant

12 article(s)

par page
Par ordre décroissant

Suiker

Kokosbloesemsuiker

Waarom kokosbloesemsuiker gebruiken i.p.v. witte suiker, rietsuiker, honing, ahornsiroop … ?

  • Kokosbloesemsuiker bevat meer mineralen dan andere natuurlijke suikers. Het voegt deze mineralen toe aan je lichaam. Voor de opname van andere suikers, zeker bij witte, geraffineerde suiker, moet het lichaam haar eigen mineraalreserves aanspreken.
  • Kokosbloesemsuiker barst van de antioxidanten. Het helpt afvalstoffen af te breken. Bewerkte suikers, daarentegen, zijn zelf ook afvalstoffen voor het lichaam.
  • Kokosbloesemsuiker heeft de laagste glycemische index (GI) van alle natuurlijke suikers, behalve stevia. Het zorgt voor trage energie in plaats van pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel. Stemmingswisselingen en chronische klachten nemen af, want je lichaam heeft een constante, geleidelijke en natuurlijke energietoevoer.

Waarom kokosbloesemsuiker kopen bij Amanvida, de officiële Amanprana webshop?

Kokosbloesemsuiker kopen bij Amanvida heeft heel wat voordelen. We zijn niet alleen een biologische, ethische en duurzame webwinkel die aan een eerlijke prijs biologische producten van de beste kwaliteit aanbiedt, maar we zijn ook de officiële webshop van Amanprana, de allereerste Europese producent van duurzame Fair World kokosbloesemsuiker.

Als officiële Amanprana webshop kunnen we vers afgevulde producten onmiddellijk versturen en betrouwbare, duidelijke productinformatie garanderen. Jouw kokosbloesemsuiker – een soort palmsuiker – is bijgevolg van topkwaliteit en heeft een langere houdbaarheid. Hoe deze unieke palmsuiker gebruiken? Waarom kokosbloesemsuiker verkiezen? zijn vragen die we als directe leverancier van Amanprana dan ook met veel trots correct kunnen beantwoorden.

Gebruikerstips voor kokosbloesemsuiker van Amanprana

De kokosbloesemsuiker van Amanprana is in verschillende vormen te verkrijgen en op meerdere manieren te gebruiken. Kokosbloesemsuiker is een palmsuiker met een lage smelttemperatuur en hoge verbrandingstemperatuur, waardoor dit soort palmsuiker ideaal is in warme bereidingen en zeer goed mengt met vloeistoffen.

Gula Java Blocs zijn lekker in thee of koffie of als snoepje, Gula Java Fin is een fijne bloemsuiker die je kan gebruiken in gebak en om gebak te versieren, Gula Java Brut gebruik je zoals kristalsuiker in curryschotels, cocktails, gebak en in dezelfde verhouding: 1 eetlepel Gula Java Brut = 1 eetlepel kristalsuiker.

Kokosbloesemsuiker is door zijn hoge voedingswaarde en lage glycemische index (GI) ook het hoofdingrediënt van de prestatiedranken van Amanprana. Een koffielepel prestatiedrank oplossen in een glas water, noten- of granenmelk is ideaal om tijdens je werkdag of het sporten energiedipjes te vermijden!

Voor meer informatie over kokosbloesemsuiker kan je terecht op de officiële Amanprana website: www.noble-house.tk. Vind je hier geen antwoord op je vragen, dan helpt Amanvida je met veel plezier verder.