Ce site internet nécessite des cookies pour fonctionner pleinement. En utilisant notre site, vous acceptez l'utilisation des cookies - en savoir plus - cacher ce message

Luscombe

Luscombe

Biologische dranken van Luscombe

Luscombe produceert sinds 1975 biologische dranken op een boerderij in Devon, Zuid-West Engeland. Hun expertise en ervaring proef je! De Luscombe dranken worden handgemaakt in batches, van verse natuurlijke ingrediënten die variëren wegens de afhankelijkheid van het seizoen. Naast de appelsappen en fruitsappen / mocktails produceert Luscombe ook cider, ginger beer en tonic.

Luscombe is een oud (Angel)saksische naam; hlose betekent Vallei van de Varkens en coombe is Korte Vallei. De gevleugelde appel representeert de vrucht van hun boomgaarden verweven met de vleugels van de engel Gabriël, naar de oprichter Gabriel David.

Biologische appelsap en appelcider

Appels staan al sinds 1087 in het hart van het landgoed Luscombe, waar de cider ter plaatse geperst en gefermenteerd wordt. De familie Luscombe verliet de boerderij en ciderperserij rond 1750 en pas twee eeuwen later zorgde de huidige eigenaar Julian David voor verjonging en hernieuwde activiteit. In 1997 vervoegde zoon Gabriel David zich bij zijn vader in het familiebedrijf. Geïnspireerd door ontdekte smaken op zijn eerdere reizen, begon hij klassieke Engelse frisdranken en sappen van biologische ingrediënten te maken. 

Wat is gezonde limonade?

Alle dranken worden gemaakt van verse natuurlijke ingrediënten en bevatten geen concentraten, additieven, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en versterkers. Een traditionele limonade zoals de Sicilian Lemonade bevat bijvoorbeeld enkel bronwater, biologisch citroensap, ruwe rietsuiker en wat bio vanille extract.

78 Great Taste Awards voor Luscombe

Inmiddels heeft Luscombe al 78 Great Taste Awards mogen ontvangen, georganiseerd door de Guild of Fine Food. En in 2016 goud van Taste of the West, een viering van de beste producenten van eten en drinken in het zuidwesten van Engeland.

Afficher en Grille Liste

Articles 1-8 sur 12

Page
par page
Par ordre décroissant
Loading ...Load More ...
Afficher en Grille Liste

Articles 1-8 sur 12

Page
par page
Par ordre décroissant