Ce site internet nécessite des cookies pour fonctionner pleinement. En utilisant notre site, vous acceptez l'utilisation des cookies - en savoir plus - cacher ce message
Collagène végétal en poudre - Anti-âge - 113 grammes

Collagène végétal en poudre - Anti-âge - 113 grammes

EUPHORIA - Liefdes  Elixir - 118ml

Dream - Rêve lumineux Elixir - 118 ml

Euphoria - Elixir d'Amour - 118ml

Anima Mundi

✔ Afrodisiacum
✔ Stimuleert de liefde
✔ Feel good tonic
✔ Pure ingrediënten

25,95 €
Épuisé
SKU
ANMA/EUPH
Productbeschrijving informations supplementaires Commentaires

Stimulerend liefdeselixer om samen met je beminde te pieken

Euphoria van Anima Mundi is een voortreffelijk elixir op basis van planten en bloemen waarvan bekend is dat het gelukzalige, sexuele energie in lichaam en geest opwekt. Door sterke afrodisiacum bestanddelen, stimuleert deze liefdes tonic het hart en de bloedcirculatie, met name rond de erogene zones. Een bijzonder elixer die kalme helderheid in je hoofd handhaaft, terwijl je hele lichaam steeds warmer, wakkerder en levendiger aanvoelt! Een heerlijke feel good tonic om samen te ontdekken met je geliefde, of om jezelf vreugdevol mee te plezieren.

Aphrodisiac  | Eros | liefde?

Welke eigenschappen worden toegeschreven aan de verschillende ingrediënten?

Catuaba, afkomstig uit het Braziliaans Amazonegebied, is daar befaamd als afrodisiacum en natuurlijke rustgever. Catuabine A, B en C in catuaba zouden hiervoor verantwoordelijk zijn.
Damiaanblad, ook wel Mexicaans liefdeskruid genoemd, heeft een boostend effect op lichaam en geest. De belangrijkste werkzame stoffen zijn cafeïne-achtige alkaloïden. 
Muira Puama komt van nature voor in het Amazonegebied en wordt ook wel ‘potentiehout’ genoemd. Het is een neuro-seksueel tonicum, omdat het de seksuele beleving ondersteunt.
Yohimbe, afkomstig van de schors van de Afrikaanse yohimbeboom, is wereldwijd befaamd als afrodisiacum, omdat het de bloedvaten verwijdt ter hoogte van de geslachtsorganen. 
Gojibessen en hibiscus zijn beiden rijk aan antioxidanten, waardoor ze het immuunsysteem ondersteunen en het verouderingsproces vertragen.
Bloemblaadjes van de roos worden in China gebruikt om de vitale energie 'Qi' te reguleren en de bloedcirculatie te versterken.
Jasmijn, met name de bloemen en de etherische olie, heeft een intense en voor de meeste mensen heerlijke geur, waardoor het als afrodisiacum ingezet word.
Schisandra is een adaptogeen en tonicum: ze ondersteunt het aanpassingsvermogen aan met name stress situaties en ondersteunt in het algemeen lichaam en geest.

Hoe wordt dit liefdes elixer gemaakt?

Een team van herboristen in een bio-dynamisch laboratorium in New york City bereidt alle Anima Mundi producten voor u. Alle gebruikte ingrediënten zijn deels wild geplukt in de ongerepte natuur van Costa Rica en deels 100% biologisch verbouwd door kleine, lokale boeren. Anima Mundi werkt rechtstreeks met hen samen op basis van vertrouwen.
Anima Mundi is opgericht om een pure en geneeskrachtige vorm van zorg aan te bieden en tevens om het behoud van inheemse gronden en lokale economieën te ondersteunen. Pure ingrediënten van lokale boeren, met veel liefde en zorg verwerkt door de herboristen in NYC

Bekijk ook eens het volledige assortiment van de Anima Mundi Elixers:
Anima Mundi Elixer Dream
Anima Mundi Elixer Curam

Plus d'infos
Réf. ANMA/EUPH
Prix 25,95 €
Poids 0.1180
Marque Anima Mundi
Teneur 118ml
Sans gluten Non
Fairtrade Non
Cru Non
Végétalien Non
Gebruik

Toepassing: 1-2 theelepel per portie. Delen voor speciale momenten, of gebruik dagelijks als een Joy tonic. Kan toegevoegd worden aan sappen/smoothies/cocktail.
Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.


Ingrédients

hibiscus*, catuaba^, damiaanblad*, muira puama*, yohimbe^, gojibessen*, rozenblad*, Schisandra-bessen*, nacht bloeiende jasmijn* Andere ingrediënten: Gezuiverd Water, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker Spirit 20%
*Biologisch/ ^wildgeplukt Allergenen informatie: Niet de aanbevolen dosis overschrijden.

Tips N/A
Rédigez votre propre commentaire
Vous commentez :Euphoria - Elixir d'Amour - 118ml
Your Rating