Bienvenue à AmanVida
Mon compte Connexion
Panier

Votre panier est vide.

 • Commandé avant 13h? Livraison demain!
 • Livraison gratuite à p. 59,95€ (B) 100€ (F)
 • 15 jours Garantie Satisfait ou Remboursé!
 • Appréciation de nos client avec 9.3!
Dr. Bronner

Dr. Bronner

Dr. Bronner, al meer dan 150 jaar producent van superieure natuurlijke zeep

Dr. Bronner's magische zeep (Amerika's nr. 1 !) is puur natuur. Zonder synthetische of chemische toevoegingen, maar enkel extra vierge olijfolie, kokosolie, jojoba-olie en hennepolie, en pure essentiële oliën. Deze plantaardige producten reinigen effectief en niet-agressief, en hydrateren zonder vet te zijn. De huid herstelt, is verfrist en wordt zijdezacht.

7 article(s)

par page
Par ordre décroissant
 • Lotion pour le corps bio
  - L'huile de jojoba hydrate la peau sèche sans être grasse
  - L'huile de noix de coco favorise l'absorption
  - Les huiles de chanvre et d'avocat contribuent au mai...
  plus d'info >
 • Baumes corporels
  Pour les peaux ultra sèches, floconneuses ou gercées, particulièrement lors en conditions hivernales, ces baumes restaurent et hydratent la peau sans la rendre grasse.
  plus d'info >
 • Bronner lipbalsem bio
  Ces baumes pour lèvres organiques, à base de cire d’abeille organique, assurent un écran de protection contre les éléments et contiennent du jojoba organique, ainsi que d...
  plus d'info >

7 article(s)

par page
Par ordre décroissant

Dr. Bronner

Dr. Bronner, al meer dan 150 jaar producent van superieure natuurlijke zeep

Wist je dat Dr. Bronner al meer dan 150 jaar ervaring heeft in het maken van plantaardige zepen? In 1858 is de familie Bronner ermee gestart in Duitsland en in 1948 heeft Emmanuel Bronner het merk “Dr. Bronner” naar de V.S. gebracht. Hij heeft daar de natuurlijke, multifunctionele vloeibare zeep geïntroduceerd, samen met de boodschap dat we verder moeten kijken dan elkaars verschillen en samen voor de planeet zorg moeten dragen. Hij verwoordde het als “All-One”, zoals nog steeds op elk Dr. Bronner product staat.

Momenteel staat de vijfde generatie Bronner – zijn twee kleinzonen – aan het bewind van Dr. Bronner. Net zoals hun grootvader geloven zij in de boodschap “All-One”, maar verder hopen ze met hun zeep- en verzorgingsproducten het belang van zelfrespect, respect voor elkaar en respect voor de aarde te onderstrepen.

Dr. Bronner gebruikt alleen natuurlijke, biologische ingrediënten en gerecycleerde flesjes en papierverpakkingen. Fair Trade is van groot belang, ook op eigen bodem. Bij Dr. Bronner gelden unieke beleidslijnen voor het personeel en om Fair Trade in het buitenland te garanderen, startte Dr. Bronner er eigen projecten.

Waarom Amanvida Dr. Bronner zo erg leuk vindt

Redenen genoeg om Dr. Bronner aan te prijzen. Hierboven halen we er al enkele belangrijke aan, maar verder vindt Amanvida het schitterend dat de Dr. Bronner producten de huid hydrateren zonder vet te zijn en de huid effectief reinigen zonder agressief te zijn, en dat Dr. Bronner zich inzet tegen GMO producten en ‘fake’ biologische producten.

Amanvida vindt het ook fantastisch dat de Dr. Bronner producten geschikt zijn voor alles en iedereen. Alles? Inderdaad. De zepen en voornamelijk de vloeibare zepen van Dr. Bronner kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Als douchegel, als algemeen poetsmiddel, als afwasmiddel, als biologische pesticide … het is volledig biologisch afbreekbaar! Goed voor jou, goed voor de natuur. Hoe multifunctioneel de andere producten zijn, lees je op de productpagina’s.

En geschikt voor iedereen? Inderdaad. De zepen kunnen door iedereen gebruikt worden, dankzij de natuurlijke ingrediënten. Niets synthetisch, niets chemisch! Uitsluitend plantaardige oliën en essentiële oliën (voor de geuren) worden gebruikt, zodat ook de meest gevoelige huidtypes voor Dr. Bronner kunnen kiezen. Twijfelaars met een extreem gevoelige huid opteren best voor de geurloze “baby-mild” variant: enkel biologische jojoba-, hennep-, kokos- en avocado-olie, zonder essentiële olie.

In de V.S. is Dr. Bronner het populairste natuurlijke zeepmerk op de markt. Zo zou het zelfs het favoriete zeepmerk zijn van artiesten als Lady gaga, Gwyneth Paltrow, Eminem, Sandra Bullock en Ziggy Marley en anderen.