Vrouw met parelketting die iets vasthoudt, Chantal Voets

Ontdek de favoriete producten van Chantal, de oprichtster en HR verantwoordelijke van Amanvida.

 

Voor mij is Shangri-la pure verwennerij

Ik houd van de heerlijke, kruidige, natuurlijke geur van Shangri-la. En dat elke druppel uit 100% actieve bestanddelen bestaat, geeft me een instant goed gevoel wanneer ik het aanbreng. Geen rotzooi, alleen maar pure voeding voor mijn huid. Zo hoort het volgens mij bij lichaamsverzorging altijd te zijn.

drukknop info

Meer dan weefgoed alleen

Met Amanvida willen we ook sociale projecten steunen. Een mooi voorbeeld is de weverij Teixidors in Spanje. De wevers zijn mensen met een verstandelijke beperking, die jaren een opleiding krijgen vooraleer zij het ambachtelijk weven onder de knie hebben. Zij maken prachtige dingen.

drukknop info

Geweldig product om je haar op te frissen

Toen ik op kostschool zat, gebruikte ik droogshampoo om mijn haar op te frissen, maar dat was niet ideaal. Het rook niet lekker en leek op talk, veel te wit voor mijn donker haar. Maar, dit was mijn enigste redding, want we hadden niet echt de mogelijkheid om ons haar te wassen in de week. Daarna heb ik nooit meer droogshampoo gebruikt, tot ik deze van Tabitha een keer uitprobeerde.
Ik ben er helemaal aan verknocht. Heb je een bad hair-day, dan geeft Tabitha terug volume en een lekker geurtje!

drukknop info

Mijn favoriete gezichtsscrub

Ik ben al jaren fan van Green People. Nog meer sinds ons bezoek aan Green People twee jaar geleden. Vooral de producten voor de rijpere huid vind ik fantastisch, en zeker deze gezichtsscrub. Hij heeft een heel zachte structuur – voelt helemaal niet grof aan. Ik vind het heerlijk op mijn gelaat.

drukknop info

Fijn om mee te nemen onderweg

Wie mijn boek heeft gelezen, weet al dat ik een echt theefan ben. Een lekker kopje thee kan me altijd opbeuren. Met deze infuser geniet ik er ook onderweg van. Ik maak er elke dag mijn kruidenthee in. Blijft lekker warm en is superhandig voor losse blaadjes en kruiden. Ik vind het ook fijn om te zien hoe de theeblaadjes zich ontluiken. En dit past perfect in een zero waste mind en no plastic levensstijl.

drukknop info

Al jaaaaren in gebruik zonder brokstukken

Een van mijn meest gebruikte keukentoestellen. Deze citruspers wordt elke morgen gebruikt in onze keuken - mijn dag begint niet zonder een vers sapje. Ik vind dit apparaat zó handig, makkelijk, snel en in geen tijd afgewassen... ik zou het niet kunnen missen. Het is fantastisch en zeer degelijk van kwaliteit. We hebben onze citruspers al jaren in gebruik.

drukknop info

 

Ken jij deze producten? Wat zijn jouw favorieten?