Diese Website benutzt Cookies, um optimal zu funktionieren. Durch die Nutzung unserer Website stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu - mehr dazu - verbergen Sie diese Nachricht

The Bridge - Bio-Reismilch, der gesunde Milchersatz

The Bridge
The Bridge
Anzeigen als Liste Liste

14 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren
 1. Haverdrink naturel, bio - The Bridge
  -10%
 2. Haverdrink naturel, bio - The Bridge
  -10%
  Rating:
  0%
  The Bridge Cuisine Reis 200ml, Bio
  Regulärer Preis 1,20 € Sonderpreis 1,08 €
  Schnellansicht
 3. Haverdrink naturel, bio - The Bridge
  -10%
 4. Haverdrink naturel, bio - The Bridge
  -20%
  Rating:
  0%
  The Bridge Brazil Nut 1L, Bio
  Regulärer Preis 3,19 € Sonderpreis 2,55 €
  Schnellansicht
Loading ...Load More ...
Anzeigen als Liste Liste

14 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren

The Bridge is gelegen aan de voet van de ”Monte Lessini” in de “kleine Dolomieten”.

In 1994 zag de eerste volledig Italiaanse rijstmelk het levenslicht. De kenmerkende passie en het enthousiasme van dit familiebedrijf gecombineerd met voortdurend onderzoek leidde ertoe dat “The Bridge” vandaag de dag een uitgebreid assortiment van granendranken aanbiedt. Alle producten zijn 100 % biologisch gecertificeerd conform de Europese richtlijnen.

Dit betekent dat de gebruikte landbouwgrondstoffen biologisch geteeld worden zonder gebruik van chemische toevoegingen en/of meststoffen. “The Bridge” is ook houder van het IFS-certificaat, een standaard voor hoge voedselkwaliteit-en veiligheid. Water: het eerste kwaliteitscriterium! De geografische ligging van dit bedrijf geeft het unieke onmiskenbare voordeel dat ze gebruik kunnen maken van natuurlijk water van een uitstekende kwaliteit. In het natuurpark van het Lessini gebergte stroomt op 450 meter boven het zeeniveau het water dat ze gebruiken voor de productie van hun dranken. Het is net dit water waarvan de uitzonderlijke kwaliteit al bekend was in de 19° eeuw en dat aan onze producten zijn unieke en uitzonderlijke karakteristieken geeft. Het gebruik van dit water is dan ook een essentiële troef, gezien water nog altijd het hoofdingrediënt is van deze producten.