Ce site internet nécessite des cookies pour fonctionner pleinement. En utilisant notre site, vous acceptez l'utilisation des cookies - en savoir plus - cacher ce message

Besoin de naan, pita et pain essène ? Découvrez nos pains bio

Naan, pita et pain essène

Biologisch brood van TerraSana: veelzijdige Pita, Naan en kiembrood

Brood, daar zit wat in! Letterlijk, want de bio pitabroodjes van TerraSana zijn bij uitstek geschikt om te vullen met heerlijke groenten, delicatessen en smaakmakers. Rijk van smaak en na het roosteren knapperig van structuur. Ook lekker met tzatziki, hummus of pesto.

Naan - Indiaas brood: lekker om curries mee 'op te vegen'

Naan is een luchtig platbrood met Indiase roots dat in de klassieke Indiase keuken vaak wordt gebruikt om andere gerechten, zoals curries mee op te scheppen of op te vegen. In de Mediterrane keuken wordt naan vaak geserveerd als voor- of bijgerecht, met de heerlijkste dipsauzen, spreads en delicatessen. Lekker, puur én binnen enkele minuten op tafel.

Gekiemd speltbrood: voedzaam als gezond ontbijt, voor het sporten of erna...

Dit biologische oerbrood, dat ook wel Essenenbrood wordt genoemd, bevat enkel spelt en water en is gistvrij. Kiembrood wordt gemaakt door speltkorrels 2-3 dagen te kiemen en vervolgens op een lage temperatuur te bakken (110°C-130°C). Zo blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden, is het stevig van structuur en tegelijk licht verteerbaar.

Al het brood van TerraSana is bio, vegan, zonder toegevoegde suikers en onnodige ingrediënten

Van de pita, naan en spelt kiembrood kun je onbezorgd genieten, want ze is vrij van suiker en andere onnodige ingrediënten. 100% natuurlijk en biologisch. Inspiratie nodig voor biologisch broodbeleg of tips voor een gezonde brooddoos? Ontdek hier de gezondste, lekkerste confituren, notenpasta's en Zeemansboter.

Afficher en Grille Liste

3 articles

par page
Par ordre décroissant
Loading ...Load More ...
Afficher en Grille Liste

3 articles

par page
Par ordre décroissant